Advocaten

 • mr. J.B.M. (Ben) Vaessen

  In 1978 is mr. Vaessen afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands recht in het vennootschapsrecht en belastingrecht.

  Hij is lid van de specialistenvereniging Arbeidsrechtadvocaten Breda/’s-Hertogenbosch en bestuurslid van de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland. Ook vervult hij een aantal nevenfuncties, waaronder lid van de Raad van Toezicht van SMO Verdihuis te Oss en van Stichting Dagbesteding Cuijk. Verder is hij bestuurslid van Schouwburg Cuijk en lid van de Commissie Heroverweging, verbonden aan Schoolwijzer Nijmegen, zijn woonplaats.

  Specialisaties: ondernemingsrecht, arbeidsrecht en psychiatrisch patiëntenrecht.


  LinkedIn

 • mr. M.M.G. (Monique) Senssen-Franssen

  In 2001 is mr. Senssen-Franssen afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in het Europees Recht, het intellectueel eigendomsrecht en het auteursrecht.

  Tijdens haar studie was mr. Senssen-Franssen verbonden aan de Rechtswinkel te Venlo. Zij is sinds 2001 advocaat en mediator en lid van de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland.

  Specialisaties: personen- en familierecht, erfrecht en psychiatrisch patiëntenrecht.


  LinkedIn

 • mr. R.T.A. Slof

  mr. Slof is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, Nederlands Recht in het burgerlijk recht.

  Sinds 2008 is hij werkzaam in de advocatuur. Daarnaast is hij lid van de commissie van toezicht van de TBS-kliniek forensisch psychiatrisch centrum de Rooyse Wissel. Zo neemt hij uit hoofde van deze functie deel aan de beklagcommissie en ook treedt hij op als mediator tussen patiënt en kliniek.

  Specialisaties: strafrecht, waaronder de richting jeugdstrafrecht en bestuursrecht.


  LinkedIn

 

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: 

 • mr. J.B.M. Vaessen staat geregistreerd op arbeidsrecht
 • mr. M.M.G. Senssen-Franssen staat geregistreerd op personen- en familierecht
 • mr. R.T.A. Slof staat geregistreerd op personen- en familierecht

 

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

R01.jpg

Vaessen advocaten

Beerseweg 22
5431 LC  Cuijk
T 0485 - 31 53 93
F 0485 - 32 02 20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn